The plumber

Het is erg grappig om te zien dat het bij veel bedrijven hetzelfde is… zo ook bij MEL.

Ken je het gezegde ‘bij de loodgieter lekt te kraan’? Nou, dat klopt helaas soms wel. We willen het niet, maar het gebeurt.

Nog voordat de nieuwe website van MEL live ging zouden er ook nieuwe blogs gemaakt worden en toegevoegd worden, maar dan komt er weer van alles tussen en dan blijft het liggen.

‘Die blogs komen nog wel, eerst de klanten’, wordt er dan gedacht. En zo heeft iedere ondernemer zijn/haar eigen lekkende kraan. Maar die lekkende kraan is ZO BELANGRIJK om gefixt te hebben! Anders wordt het een nat zooitje hoor 😉 !

Je hoeft geen Einstein te zijn.

We doen ons best om in alles bij te blijven, maar soms is dat lastig. Laat het dan toch ook aan een ander over! Je kan niet overal goed in zijn en zeg eerlijk dat zou toch ook helemaal niet leuk zijn?! Misschien zijn de verdiensten wel leuk, maar je vrije tijd ben je kwijt en je krijgt er alleen maar stress van. Je bent altijd bezig en we denken altijd nodig te zijn. Maar zo nu en dan de mogelijkheid hebben om te doen wat je écht leuk vindt… dat wil toch iedereen?! Doe het dan ook! 

Gooi het over de schutting!

Maak vooral veel werk van je vrije tijd. Laat social media voor jou werken! Hoe dan?!

Een post lijkt zo makkelijk. Je schrijft even iets en voegt een afbeelding erbij en klaar is Kees…

No way! Er zit meer werk in dan je denkt. Om een goede post te plaatsen moet je je verdiepen in je lezer. Er is zoveel te vinden in dat netwerk dat je wel goed moet nadenken voordat je iets post. Je wilt natuurlijk wel gezien worden.  

Tips! Keep it short and Simple én geef het tijd!

Want wanneer je van nooit iets post naar ineens tweemaal in de week…  je het wel de tijd moet geven voordat je lezers ook actie gaan nemen en potentiele klanten worden.

Content marketing is a long term relationship. It’s not a one night stand.  – MEL –

Wat nog beter is? Laat het aan een ander over!
Samen een plan maken? Of meer informatie over MEL? Leuk!

Check de website of neem contact op.

Groet MEL!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *